Sakarya Üniversitesi Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü, Fakülte Ziyaretleri İle Bağlarını Güçlendiriyor!

Sakarya Üniversitesi Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü, üniversitenin farklı fakültelerini ziyaret ederek mezunlarla daha etkin bir iletişim ağı kurma yolunda önemli adımlar atıyor.
İlk olarak, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı’yı ziyaret eden koordinatörlük ekibi, mezunlarla iletişimi geliştirmeye ve gelecekte düzenlenecek etkinliklere yönelik fikir alışverişinde bulundu. Ardından, Fen Fakültesi’nde gerçekleşen ziyarette Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay Şişman ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Cansu Akbulut ve Doç. Dr. Emre Tabar ile iş birliği olanakları ve mezun ilişkilerinin kuvvetlendirilmesi üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirildi. Ayrıca İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sima Nart ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Atak ile yapılan istişare toplantısında, sürdürülebilir mezun ilişkileri için ortak bir yol haritası belirlendi. Bu kapsamda gerçekleşen ziyaretlerin devamı niteliğinde, birim ziyaretleri gelecek günlerde de devam edecek.