Endüstri Mühendisliği Mezunlar Paneli

Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nün ilk mezunlarından olan Asuman Baylav Çetin, Faruk Aslan, Kenan Elbasan, Doğan Uysal, Arif Levent Ketenci, Ali Taşkent, Veysel Karafilik, İsmail Hakkı Yığın ve Engin Üst mezunlar panelinde öğrencilerle buluşarak tecrübelerini paylaştı. Panel, oldukça samimi bir ortamda geçti ve mezunlar, öğrencilere sektöre dair önemli bilgiler aktardılar.

Panelde mezunlar, kariyer yolculuklarındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak, meslekleri hakkında faydalı bilgiler verdi. Öğrenciler, panel sayesinde sektörde karşılaşabilecekleri zorluklara ve başarı stratejilerine dair önemli içgörüler kazandılar.

Panelin ardından Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Uygun, katılımcılara teşekkür ederek plaket takdim etti. Mezunlar, bu özel günlerinde bir araya gelerek hem birbirleriyle hem de Sakarya Üniversitesi öğrencileri ile deneyimlerini paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Panelimizi izlemek için tıklayınız!